La Vall d'Uixó ajudarà a sol·licitar el Bo Lloguer Jove de 250 euros mensuals

La Vall d'Uixó ajudarà a sol·licitar el Bo Lloguer Jove de 250 euros mensuals
24/05/2022 -

L’Oficina Municipal d’Habitatge de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó oferirà assessorament i acompanyament per a sol·licitar el Bo Lloguer Jove, una ajuda de 250 euros que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha posat en marxa per a facilitar l’accés a un habitatge digne i adequat als menors de 35 anys.

La regidora d’Habitatge, Carmen García, ha explicat que aquestes subvencions directes arriben a la Comunitat Valenciana a través de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge. Per això, a través de la Xarxa Xaloc a la qual pertany l’Ajuntament, “els joves interessats podran demanar cita prèvia perquè els ajuden amb la documentació i la sol·licitud, que preferentment haurà de realitzar-se de manera telemàtica.

La publicació de la convocatòria del Bo Lloguer Jove està prevista per a aquesta mateixa setmana, per la qual cosa des de la Regidoria d’Habitatge “ens hem volgut avançar perquè les persones interessades puguen anar preparant la documentació”, ja que es tracta de subvencions directes “que es concediran per ordre de sol·licitud fins que s’esgote els diners”.

L’ajuda del Bo Lloguer Jove és de 250 euros mensuals durant dos anys (sempre que es mantinguen les condicions establides en la convocatòria). Els beneficiaris han de ser menors de 35 anys (inclosos) i a la Vall d’Uixó el preu de lloguer ha de ser igual o menor a 550 euros mensuals. A més és necessari disposar d’un contracte de lloguer o cessió d’ús i que constituïsca la residència habitual i permanent, per al que s’haurà d’aportar el certificat d’empadronament.

HABITATGE PÚBLIC

D’altra banda, García ha assenyalat que després d’una reunió amb la direcció de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVHA), la cessió per part de la Conselleria d’11 habitatges públics a l’Ajuntament per a destinar-les a lloguer jove serà imminent. “Portem treballant anys en aquest projecte i ara serà una realitat”, ha destacat.

Les persones beneficiàries hauran de ser menors de 35 anys, tindre ingressos de rendes del treball i constar com a demandants d’habitatge públic. Per això, ha instat els interessats a registrar-se en la Regidoria d’Habitatge per a agilitar els tràmits. Aquests lloguers atendran els preus de l’habitatge públic i als ingressos del beneficiari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari