L'Ajuntament de la Vall d'Uixó llança una campanya de suport a l'hostaleria

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó llança una campanya de suport a l'hostaleria
18/01/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha llançat la campanya de foment de la restauració A la taula i al llit, al primer crit’. El regidor de Comerç, Jorge García, ha destacat que l’objectiu és “donar a conéixer els bars i restaurants que tenen servei de menjars per a portar després del tancament dels locals a les 17 hores”.

La pandèmia per Covid-19 “ha fet molt de mal al comerç local i, especialment, a l’hostaleria”. Per això, des de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic s’ha contactat amb més de 25 locals que ofereixen el servei de sopars per a portar o a domicili, complint les limitacions del toc de queda.

La campanya incentiva el consum a la nostra ciutat intentant que siguen els bars i restaurants els qui “cuinen per nosaltres” afirma García. La campanya comercial recull un total de 25 bars amb el seu número de telèfon perquè els ciutadans contacten directament amb ells. Si algun bar ofereix el servei i no es troba en el llistat pot contactar en el correu electrònic jgarciaf@lavallduixo.es

L’emergència sanitària produïda per la Covid-19 “està posant les coses molt difícils, però és el moment de remar tots units i ajudar als xicotets comerços de la nostra ciutat”, ha finalitzat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari