La Vall d'Uixó celebra el Dia Internacional de la Dansa amb la V edició de la Vall Dansa

La Vall d'Uixó celebra el Dia Internacional de la Dansa amb la V edició de la Vall Dansa
21/04/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la V edició del festival La Vall Dansa amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. L’empresa encarregada d’impartir els tallers en aquesta edició és l’Escola de Ball Rytme juntament amb la col·laboració dels tres instituts de la localitat i el CEIP Ausiàs March, “tornant a la normalitat després de dues edicions alterades per la situació de pandèmia”, ha assenyalat María Cruces, regidora de Cultura.

Les activitats donen inici el dia 7 de maig a les 11.30 hores en la Plaça 9 d’Octubre, en el Barri Carbonaire, amb un taller d’afrohouse, un estil que combina el house amb ritmes africans. El mateix dia les 19.00 hores a l’Auditori Leopoldo Peñarroja tindrà lloc la gala per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa, “amb moltes novetats i sorpreses preparades pels participants en la gala, creant un espectacle que reuneix diversos estils de dansa”, han destacat Aquilí Abad i Marian López, membres de l’escola de ball Rytme.

El dissabte 14 de maig, segon i últim dia de celebració del festival, a les 11.15 hores en la Plaça del Parc donarà inici La Vall Balla, una actuació en la qual participaran escoles de ball convidades. Seguidament, a les 12.00 hores s’impartirà un taller de dansa inclusiva per a totes les persones, ja que “la dansa és per a tots i només entén sensacions i sentiments”, han explicat els integrants de l’escola. Finalment, el festival conclourà amb un taller de dansa en família en la Plaça de l’Ajuntament a les 18.00 hores.

Prèviament a l’inici del festival, el dijous 5 de maig a les 19.00 hores al Palau de Vivel, el coreògraf i exballarí de ballet, Nacho Duato, donarà una xarrada sobre dansa i la seua trajectòria professional com a ballarí. Tant per a Encreuaments com per als integrants de l’escola de ball Rytme “la dansa és una cosa de la qual tots i totes podem gaudir i us animem que participeu activament en La Vall Dansa”.

Totes les activitats són gratuïtes i les entrades per a la gala es poden adquirir en la web de l’auditori (/https://www.auditoriolavallduixo.es/) i en horari de taquilles els dijous i caps de setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari