La Vall d'Uixó celebra el II Festival de Teatre als Barris del 27 de maig al 22 de juny

La Vall d'Uixó celebra el II Festival de Teatre als Barris del 27 de maig al 22 de juny
26/05/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebra del 27 de maig al 22 de juny l’II Festival de Teatre als Barris, que organitza la Regidoria de Dinamització de Barris per a “potenciar l’oci, la cultura i les activitats lúdiques en tots els barris”. Aquesta segona edició compta amb 13 espectacles diferents “que adapten la història i esmenten el barri i la ciutat en cada obra” i que “aposta per la interacció amb el públic, sobretot l’infantil”.

Les actuacions són gratuïtes i tindran lloc els caps de setmana (divendres, dissabte i diumenge a les 19.30 hores). L’obra teatral està dirigida a tots els públics, encara que “especialment el familiar gaudirà molt”. La regidora ha posat en valor que aquestes jornades també es converteixen “en espais de trobada i de proximitat veïnal, amb gran capacitat per a dinamitzar el teixit social dels nostres barris”.

La programació de Teatre als Barris començarà demà, divendres 27 de maig, en la plaça de l’Assumpció. Seguirà el 28 en la plaça de l’Àngel, el 29 en la Colònia Sant Antoni, el 3 de juny en Colònia Segarra, el 4 en Polígon III, el 5 en la plaça del Centre, el 10 en el Carbonaire, l’11 en Carmadai (a les 18.30 hores), el 12 en la Moleta, el 17 al Toledo, el 18 en la plaça del Parc, el 19 en Grup La Unió-La Cova i el 22 a Sant Josep.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari