La Vall d'Uixó celebra una jornada per a impulsar l'adopció d'animals

La Vall d'Uixó celebra una jornada per a impulsar l'adopció d'animals
05/05/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la primera edició de Perrunos, un recorregut solidari amb les protectores d’animals que se celebrarà el diumenge 15 de maig en el Paratge de Sant Josep. A les 10.00 hores eixirà aquesta marxa de 2,7 quilòmetres en la qual participaran gossos acompanyats pels seus propietaris. L’eixida serà en la rotonda de les barques i seguirà per la Senda Quistel i Línia XYZ, amb un circuit circular.

La inscripció es pot realitzar fins al dimecres 11 de maig presencialment en la Regidoria d’Esports o en el següent enllaç: https://forms.gle/WDunr5Tcy56iBXYF7. En recollir el dorsal el mateix dia del recorregut (a les 9.00 hores) s’haurà d’entregar material per a les protectores d’animals participants: pinso per a gossos o gats, desparasitació, mantes, abeuradors, etc. Els participants rebran com a obsequi un dorsal (per al gos i el seu propietari) personalitzat i un porta borses.

La jornada Perrunos del 15 de maig es completarà amb una exhibició d’educació canina a les 11.00 hores i amb una desfilada de mascotes en adopció a les 12.00 hores. També hi haurà un fotoràpid per a emportar-se una fotografia de record. L’objectiu principal és fomentar l’adopció, dins de la política de sacrifici zero que manté l’Ajuntament i per a això treballa amb protectores per a la recollida d’animals abandonats.

Aquest esdeveniment l’organitzen conjuntament les àrees d’Esports, Benestar Animal i Turisme. Els seus regidors, Mar Arzo, Francesca Bartolomé i Jorge García, han presentat l’esdeveniment, en el qual col·laboren la Regidoria de Sostenibilitat i les protectores SOS Animals Sagunt, Petjades De carrer i Adaana. Tots ells han animat als vallers i valleres amants dels animals a participar en aquesta jornada solidària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari