La Vall d'Uixó celebrarà Nadal als Barris del 18 de desembre al 5 de gener

La Vall d'Uixó celebrarà Nadal als Barris del 18 de desembre al 5 de gener
14/12/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat hui Nadal als barris, un projecte que pretén acostar el Nadal a totes les zones de la ciutat. Elena Pérez, regidora de Dinamització de Barris, ha destacat que “aquest és un projecte en el qual comptarem amb animació, visites de Papa Noel i els Reis Mags, marionetes, contes nadalencs i una infinitat d’activitats infantils”.

Així doncs, totes les actuacions tindran lloc a les 17.00 hores amb l’excepció de la del 5 de gener que serà a les 11.00 hores en el Paratge de Sant Josep i acompanyarà a l’arribada dels Reis Mags a la ciutat. Pérez ha afirmat que “Nadal als Barris tracta d’augmentar l’oferta d’oci familiar a l’aire lliure a la nostra ciutat, just en aquests moments en què ens tornem a retrobar”.

“El tret d’eixida serà aquest mateix dissabte en el barri Carbonaire, el dia 19 visitarem el barri Toledo, el 21 la Colònia Segarra, el 22 les activitats arribaran a la Plaça del Parc i el 23 a Carmaday”, ha destacat Pérez. Les actuacions seguiran el dia 27 en la Colònia Sant Antoni, el 28 en la Moleta, el 29 en la plaça de l’Àngel i el 30 en el Polígon III. “El 2 de gener ens desplaçarem a la plaça de l’Asunción, el dia 3 al Grup la Unió i la Cova, el 4 a la plaça del Centre i el 5 a les 11.00 hores a Sant Josep”.

Elena Pérez ha manifestat que “des de la regidoria volem potenciar tots els barris en tots els àmbits i gaudir juntament amb les associacions de veïns”. A més, ha assegurat que “es complirà en tot moment la normativa de la Covid-19 per a garantir la seguretat sanitària en l’espectacle”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari