La Vall d'Uixó celebrarà el dimecres 16 de juny el ple de l'estat de la ciutat

La Vall d'Uixó celebrarà el dimecres 16 de juny el ple de l'estat de la ciutat
10/06/2021 -

L’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, ha comunicat hui que l’Ajuntament celebrarà el dimecres 16 de juny a les 19.00 hores el ple extraordinari de l’estat de la ciutat. Aquest ple se celebra a l’inici de l’any, però enguany es va ajornar amb l’acord de tots els grups a causa de la pandèmia. L’alcaldessa ha destacat que “aquesta iniciativa es va crear en la legislatura anterior, ja que no existia, per a reflexionar sobre la gestió municipal anualment”.

Baños ha assegurat que “han sigut mesos molt complicats en els quals hem hagut de portar paral·lelament la gestió de la pandèmia i la gestió diària de la ciutat”. Per això, en aquest ple “es detallaran quins són els objectius en els pròxims mesos per a la Vall”, ha ressaltat Baños. A més, aquesta sessió extraordinària es converteix en una “eina de transparència i de rendició de comptes davant els vallers i valleres i també davant els partits de l’oposició”.

El ple es podrà seguir en directe en el compte de Youtube de l’Ajuntament i també en les televisions locals. L’alcaldessa de la ciutat, ha destacat que posteriorment també es podrà consultar mitjançant el sistema de vídeo acta (https://www.lavallduixo.actamunicipal.com/). Aquesta és “una de les moltes inversions que l’Ajuntament ha fet a fi d’augmentar la transparència, l’eficiència, la participació ciutadana i la modernització administrativa”, ha manifestat Baños.

Finalment, ha llançat un missatge d’unitat a “tots els grups polítics” perquè el ple de l’estat de la ciutat “siga un espai de debat i de proposició d’idees”. “Aquest és un moment per a deixar de costat la confrontació i la brega perquè la ciutadania no ens està demanant això”, ha asseverat Baños, qui ha afegit que des de tots els partits amb representació municipal “hem de buscar el bé comú i treballar junts per millorar la Vall d’Uixó, que és l’interés que ens uneix”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari