La Vall d'Uixó clausura el projecte d'innovació educativa l'Escola Canta amb un concert amb 270 participants

La Vall d'Uixó clausura el projecte d'innovació educativa l'Escola Canta amb un concert amb 270 participants
27/05/2022 -

El projecte d’innovació educativa l’Escola Canta clausurarà demà, dissabte 28 de maig, el curs. El concert serà a les 12.00 hores en la plaça del Parc i 270 xiquets i xiquetes interpretaran, al costat de la banda del Conservatori Professional de Música Francesc Peñarroja, una cantata inèdita que és un al·legat a la lluita contra el canvi climàtic.

La regidora d’Educació i primera tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Carmen García, ha explicat que l’Escola Canta va nàixer com a “projecte de suport als plans de normalització lingüística dels centres educatius” i per a “fomentar el treball cooperatiu entre les escoles públiques de la nostra ciutat”.

En la clausura participarà l’alumnat dels CEIP La Cova, Rosario Pérez, Assumpció, Cervantes, Recaredo Centelles i Ausiàs March de la Vall d’Uixó, més els CEIP de la Llosa i d’Alfondeguilla, ja que aquests municipis no compten amb infraestructures per a celebrar el concert. Estaran acompanyats per la banda del Conservatori de la Vall d’Uixó, en una iniciativa que va començar en 2018 i que després de dos anys d’aturada per la pandèmia “ha tornat amb molta força i il·lusió”.

La cantata ‘El cor de la terra’ està composta per sis cançons creades per Pablo Anglés per a aquest projecte. García ha assenyalat que són “un al·legat a cuidar el medi ambient, eliminar els plàstics de la mar, desplaçar-nos amb bicicleta, plantar arbres i canviar els nostres hàbits de vida per a tindre un planeta més sostenible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari