La Vall d'Uixó commemora el dia de la Ciutats Educadores amb activitats per a tot l'alumnat

La Vall d'Uixó commemora el dia de la Ciutats Educadores amb activitats per a tot l'alumnat
29/11/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó commemorarà demà, 30 de novembre, el Dia de les Ciutats Educadores amb l’objectiu de posar a l’educació en el centre de les decisions polítiques. Carmen García, regidora d’Educació, ha anunciat que el lema d’enguany és “No deixem ningú enrere” per a destacar el treball que fa l’educació en aquest sentit.

“A pesar que enguany tampoc es podran celebrar les trobades als carrers com era habitual, cada centre realitzarà activitats per a commemorar aquest dia”, ha destacat García. A més, la regidora d’Educació ha anunciat que “en primària es treballaran els drets de la infància i la realitat plurilingüe de la Vall d’Uixó”. Carmen García ha assegurat que les activitats se centraran en “el dret a embrutar-se, el dret a l’oci lliure, el dret a ser escoltats i el dret a assumir l’espai públic”.

Els instituts també s’han sumat a aquesta iniciativa i, per això, i com ja van fer en altres edicions, els tres centres pintaran diferents murals a la ciutat. Així doncs, l’IES Benigasló pintarà un dels murs del mateix centre, l’IES Botànic Cavanilles en el complex de pàdel i l’IES Honori García pintarà una paret en l’estació d’autobusos.

Carmen García ha acabat afirmant que “el projecte de ciutat educadora continua creixent sota el paraigua de la convivència, la inclusió, la igualtat i la cultura de pau”. Finalment, la regidora d’Educació ha agraït a la Vall Innova pel treball valent per a intentar “millorar la ciutat a través de l’educació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari