La Vall d'Uixó adapta la commemoració del Dia de les Ciutats Educadores a la Covid-19

La Vall d'Uixó adapta la commemoració del Dia de les Ciutats Educadores a la Covid-19
16/11/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó commemorarà el 30 de novembre el Dia Internacional de les Ciutats Educadores, enguany amb activitats adaptades a les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19. Per això, de manera privada en els centres educatius s’instal·laran panells visibles en els quals la comunitat educativa “enganxarà els seus missatges amb propostes de millora de la ciutat”, tal com ha explicat la regidora d’Educació i primera tinenta d’alcaldessa, Carmen García.

D’altra banda, diàriament es publicaran en les xarxes socials de l’Ajuntament vídeos amb els compromisos que la Vall d’Uixó ha adquirit com a ciutat educadora. Des de 2015 forma part d’aquesta xarxa i treballa conjuntament amb 500 ciutats de 36 països “que apostem perquè l’educació forme part de tots els àmbits de la vida i per mobilitzar a tots els agents educatius i socials que vulguen sumar-se al projecte de situar l’educació com a eix central del projecte de ciutat”, ha assenyalat.

García ha valorat que des de fa cinc anys “cada 30 de novembre celebrem activitats obertes, com a jocs al carrer, performances, pintura de murals o recollida de propostes, en les quals anualment han participat quasi 7.000 alumnes”. Enguany, a causa de la pandèmia, es realitzaran de forma “més íntima, dins dels col·legis i instituts, com ha proposat el grup La Vall Innova”.

Aquesta vesprada també tindrà lloc una junta de portaveus amb tots els grups municipals amb representació a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó “per a arribar a un acord local per l’educació”. Així, se’ls presentarà el document creat per la Vall Innova “amb els estatuts d’aquest ens que podrà treballar de manera independent en l’impuls d’iniciatives que enriquisquen el projecte de ciutat educadora”, ha finalitzat García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari