La Vall d'Uixó comptarà amb contenidors marrons de fracció orgànica al novembre

La Vall d'Uixó comptarà amb contenidors marrons de fracció orgànica al novembre
26/10/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó instal·larà durant les pròximes setmanes els contenidors marrons de facció orgànica per a residus d’origen vegetal o animal, en compliment amb la normativa de la Unió Europea. Fernando Daròs, regidor de Sostenibilitat, ha explicat que “aquest nou contenidor generarà molts beneficis per al medi ambient”.

La Regidoria de Sostenibilitat ha iniciat aquesta setmana una campanya amb el nom “El contenidor va marrar d’un futur verd”. Daròs ha afirmat que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar a tota la ciutadania sobre quins residus s’han de depositar en el contenidor marró i també com separar la resta de residus”. Per a això, s’estan repartint imants i fullets en els habitatges i s’està instal·lant cartelleria en les marquesines amb aquesta informació perquè arribe a la ciutadania.

Daròs ha avançat que al novembre “s’instal·laran al voltant de 150 contenidors a la ciutat, que anirem ampliant a poc a poc”. Al principi “aquests contenidors estaran en els llocs on ja estan situats els d’envasos, paper i cartó”. L’edil ha explicat que “amb aquest contenidor ajudem a crear un futur verd, perquè és a les nostres mans deixar un món més habitable”.

A més, la campanya que arribarà a totes les cases de la Vall d’Uixó, també conté informació “sobre la recollida gratuïta de voluminosos, que recordem que està totalment prohibit depositar als carrers”. Daròs ha recordat que “el servei de recollida a domicili és gratuït i s’ha ampliat”. Tan sols cal acordar un dia i hora de recollida telefonant al 964 69 02 47.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari