La Vall d'Uixó contractarà aquest estiu a 137 persones desocupades per a adequar el medi rural

La Vall d'Uixó contractarà aquest estiu a 137 persones desocupades per a adequar el medi rural
02/06/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó destinarà 248.049 euros a la contractació de 137 persones en situació de desocupació del règim agrari. Així, durant els mesos d’estiu, “els treballadors que han finalitzat la campanya citrícola rebran un sou i faran treballs d’interés públic en el nostre medi rural”, tal com ha explicat el regidor d’Ocupació, Jorge García.

En concret, es contractarà 127 peons i 10 oficials que realitzaran tres tipus d’actuacions de l’1 de juliol al 15 de setembre: reforç i bacheo de camins i murets, neteja i condicionat de camins de terra i manteniment de zones periurbanes, xarxa de senderes i zones recreatives.

Aquest programa d’ocupació és possible gràcies a una subvenció del Govern d’Espanya de 218.361 euros i a una aportació municipal de 29.688 euros. Labora ja ha enviat les cartes a les persones que poden beneficiar-se, per la qual cosa es preveu que arriben al llarg d’aquesta setmana als seus domicilis. No obstant això, les persones amb dret a atur agrari que no la reben poden anar directament a Labora a demanar-la abans del 10 de juny.

García ha assenyalat que “el lliurament de la documentació haurà de fer-se preferentment per registre electrònic”. També s’ha habilitat una finestreta per a realitzar únicament aquestes gestions en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (planta baixa de l’ajuntament) en el dia indicat en la carta. Per error, a algunes persones se les ha citades el dissabte, però hauran d’acudir el divendres anterior o el dilluns posterior a la data indicada.

Les llistes provisionals de beneficiaris es publicaran el 17 de juny i les definitives el 24 de juny, perquè els treballs d’adequació del medi rural puguen començar l’1 de juliol. Les persones que desitgen més informació poden sol·licitar-la en l’oficina de l’Agència de Desenvolupament Local, situada en l’avinguda Jaume I número 34.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari