La Vall d'Uixó convoca un procés d'oposició de cinc places d'agent de Policia Local

La Vall d'Uixó convoca un procés d'oposició de cinc places d'agent de Policia Local
31/05/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha convocat un procés d’oposició de cinc places d’agent de Policia Local en propietat, tres per torn lliure i dos per torn de mobilitat. El termini de sol·licitud i presentació d’instàncies finalitzarà el dijous 23 de juny i tot el tràmit pot fer-se de manera en línia en la seu electrònica o presencialment en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (planta baixa del consistori) amb cita prèvia.

La regidora de Recursos Humans, Zaida Moreno, ha explicat que amb aquest procés “es cobreixen les 56 places estructurals de la Policia Local de manera definitiva”. En aquest sentit, ha valorat que “volem una plantilla estable que garantisca i vetle per la seguretat de la ciutadania i preste una atenció pròxima, de qualitat i directa als vallers i valleres”.

Les persones interessades poden consultar les bases completes del procés en la pàgina web de l’Ajuntament: http://www.lavallduixo.es/content/convocatoria-de-5-plazas-de-agente-de-policia-local. Al costat de la instància d’inscripció s’ha de presentar fotocòpia del DNI, titulació acadèmica (mínim requerit batxillerat), declaració jurada de no haver sigut apartat de l’administració pública o inhabilitat, fotocòpia dels permisos de conducció B i A2 i justificant del pagament de la taxa de dret a examen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari