La Vall d'Uixó convoca el procés selectiu per a dues places d'inspector/a de Policia Local

La Vall d'Uixó convoca el procés selectiu per a dues places d'inspector/a de Policia Local
14/07/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha publicat la convocatòria del procés selectiu per a la provisió definitiva de dues places en propietat d’inspector/a de Policia Local (una per torn lliure i una per promoció interna). La regidora de Recursos Humans, Zaida Moreno, ha explicat que l’objectiu és “continuar estabilitzant la plantilla per a garantir que es presta un servei públic de qualitat i pròxim a la ciutadania”.

El termini de presentació d’instàncies per a inscriure’s en el procés ja està obert i finalitza el divendres 5 d’agost (inclòs). A més de la instància, cal aportar la següent documentació: DNI, titulació, permisos de conducció, certificat del pagament de la taxa i declaració jurada que no se’ls ha inhabilitat de la funció pública. Aquests tràmits es poden realitzar íntegrament en la pàgina web oficial: www.lavallduixo.es.

Per al torn lliure, els requisits són no tindre antecedents penals, estar en possessió d’un títol universitari i dels permisos de conducció B i A2. El mínim d’alçada és d’1,65 metres per a homes i d’1,58 metres per a dones. Quant a la promoció interna, a més de la titulació universitària i dels permisos de conducció B i A2, també cal ser funcionari de carrera de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó com a oficial i estar dos anys com a mínim ocupant la plaça d’oficial.

El procés d’oposició-concurs, en el torn lliure constarà de: mesurament, proves físiques, psicotècnic, test, cas pràctic, prova ortogràfica i reconeixement mèdic. I el de promoció interna de psicotècnic, test, cas pràctic i prova ortogràfica. Posteriorment, les persones aprovades hauran de presentar els mèrits que recull la convocatòria, que es pot consultar en la pàgina web de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari