L'Ajuntament de la Vall d'Uixó entrega 1.000 bons per a realitzar compres en el comerç local

Les persones a les quals s’ha concedit poden recollir-ho en les oficines de Caixa La Vall fins al 10 de gener

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó entrega 1.000 bons per a realitzar compres en el comerç local
16/12/2020 -

Les persones que han sol·licitat el bo del comerç local estan rebent ja els correus electrònics amb la resolució. En total han sigut 1.000 persones les beneficiàries d’aquestes targetes amb un valor de 50 euros, ja que el ciutadà paga 25 euros i l’Ajuntament de la Vall d’Uixó els altres 25 “per a incentivar les compres de regals nadalencs en els nostres comerços aquest Nadal”, tal com ha explicat l’alcaldessa, Tania Baños.

Les persones a les quals se’ls ha concedit el bo podran passar a recollir-lo en qualsevol de les oficines de Caixa La Vall de 8.15 a 14.00 hores fins al 10 de gener. En l’oficina principal també podran fer-ho a les vesprades de 16.00 a 19.00 hores, sempre complint amb l’aforament màxim permés a l’interior, per la qual cosa es recomana escalonar la recollida perquè no es produïsquen aglomeracions.

Més de 200 comerços locals s’han adherit a aquesta campanya, per la qual cosa els vallers i valleres “tenen moltes opcions per a realitzar les seues compres amb aquesta targeta” amb la qual es pretén “aconseguir que es multiplique el consum a la nostra ciutat en aquestes dates, més en un any que ha sigut molt difícil per a aquest sector”, ha destacat l’alcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari