La Vall d'Uixó presenta l'Escola d'Estiu 2022 amb la modalitat tradicional i quatre temàtiques

La Vall d'Uixó presenta l'Escola d'Estiu 2022 amb la modalitat tradicional i quatre temàtiques
20/05/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat l’Escola d’Estiu 2022, que se celebrarà de l’1 al 29 de juliol i que a més de la modalitat tradicional també compta amb quatre temàtiques. La regidora d’Educació, Carmen García, i la regidora de Serveis Socials, han destacat que després de dos anys de restriccions per la pandèmia “enguany recuperem el format de col·laboració per a oferir una escola més àmplia i diversa”.

La modalitat tradicional es durà a terme en el CEIP Centelles i el CEIP Eleuterio Pérez amb un horari de 9.30 a 13.30 hores. A més per primera vegada s’ofereix el servei d’escola matinera, amb entrada a les 8.30 hores. També s’ofereix el servei de menjador, amb eixida a les 15.00 hores. Així, a més d’un projecte d’oci educatiu i alternatiu, l’Escola d’Estiu és una oportunitat de conciliació durant les vacances escolars.

Les escoles temàtiques que s’ofereixen són de Rytme (circ, acrobàcies, teles aèries, arts plàstiques, teatre musical, etc), Wordlovers & Club Padel Pro (100% en anglés amb cuina, creativitat, fotografia, escriptura, gimcanas, iniciació al pàdel, bàsquet, futbol, jocs tradicionals, etc); Club de Tennis Uxó (tennis, mini tennis, natació, anglés, multiesport) i Fit Kid Shotokan (ball, maquillatge, expressió corporal i teatral, gimcanas, fit kid, etc).

La matrícula per a la modalitat tradicional es pot realitzar fins al 10 juny i per a les temàtiques fins al 27 de maig. La llista d’admesos a les escoles temàtiques es publicarà el 3 de juny, per la qual cosa les persones no admeses podran inscriure’s en la dels CEIP Centelles o Eleuterio Pérez. La matrícula pot ser telemàtica en la web de l’Ajuntament o presencial en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (planta baixa de l’Ajuntament). Les famílies que sol·liciten beca han d’anar prèviament al centre social de les Llimeres.

Per a finalitzar, García ha assenyalat que l’Escola d’Estiu 2022 és “inclusiva i permet desenvolupar les potencialitats i els interessos de cada xiquet i xiqueta, impulsant que facen activitats que no han fet fins ara o que no podrien fer si no fora per aquest format”. Així, un dels objectius principals és “garantir la igualtat d’oportunitats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari