L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta l'Escoleta de Nadal amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19

Aquesta edició serà inclusiva i es realitzarà en el CEIP Assumpció per a aprofitar els espais per als vianants per a fer activitats a l’aire lliure

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta l'Escoleta de Nadal amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19
27/11/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la sisena edició de l’Escoleta de Nadal, que tindrà lloc del 23 al 31 de desembre i el 4 i 5 de gener. La seua celebració ha sigut una decisió “conjunta i consensuada” amb la Coordinadora d’Ampas perquè “existeix la necessitat d’oferir oci educatiu en vacances i una opció de conciliació familiar”, tal com ha explicat la regidora d’Educació, Carmen García.

L’Escoleta de Nadal comptarà amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19 i es realitzarà en el CEIP Assumpció “perquè està envoltat d’espais per als vianants en els quals practicar activitats i jocs d’aprenentatge a l’aire lliure”.

La iniciativa està dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i pararà atenció especialitzada als menors amb necessitats educatives especials i amb necessitats socioculturals. El projecte triat per unanimitat per la Coordinadora d’Ampas es diu ‘Un Nadal inclusiu’ i el desenvoluparà l’empresa local Després d’escola.

García ha assenyalat que com a novetat les famílies “tenen accés al projecte presentat” i poden sol·licitar-lo en el correu electrònic jnebot@lavallduixo.es. Aquest Nadal gira sobre la convivència, la socialització, la participació, la coeducació, el consum responsable i el respecte a l’entorn.

Les inscripcions es podran realitzar entre l’1 i el 14 de desembre entregant presencialment en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (amb cita prèvia) les fulles que estan disponibles en tots els col·legis o per internet en www.lavallduixo.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari