La Vall d'Uixó presenta la setena Escoleta de Pasqua per a facilitar la conciliació

La Vall d'Uixó presenta la setena Escoleta de Pasqua per a facilitar la conciliació
17/03/2022 -

Les regidories d’Educació i Esports de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó han presentat la setena edició de l’Escoleta de Pasqua. Des de totes dues àrees treballen “per la conciliació durant les vacances escolars així com per oferir un oci educatiu i esportiu de qualitat”, tal com han explicat la regidora d’Educació, Carmen García, i la regidora d’Esports, Mar Arzo. A més en aquest projecte s’ha apostat per una educació inclusiva adaptada a les necessitats especials de cada persona.

Aquesta setena edició comptarà amb dues modalitats: l’Escoleta de Pasqua i la Pasqua Multiesportiva i se celebraran des del 19 al 26 d’abril. Totes dues activitats van dirigides a xiquets d’entre 3 i 12 anys i l’horari de les activitats serà de 9.00 a 13.30 hores. García ha recalcat que “la ràtio d’alumnes és d’1 monitor per 10 alumnes i se seguiran tots els protocols de seguretat sanitària determinats per la Conselleria d’Educació”.

La inscripció es pot fer a partir del 18 fins al 31 de març de manera en línia o presencial. Per a fer-la en línia cal accedir a la web municipal i triar la modalitat que es desitge. La inscripció presencial es pot fer entregant la fulla de matrícula en l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) prèvia reserva de cita. El preu de totes dues modalitats és de 20€.

L’empresa seleccionada per la coordinadora d’Ampes ha sigut El Món d’Animació, una empresa amb “molta experiència en activitats d’oci” ha destacat la delegada d’educació. Aquest projecte aposta per l’educació en valors, l’ètica i la diversitat. La modalitat tradicional se celebrarà en el CEIP La Cova i la Pasqua Multiesportiva en el poliesportiu municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari