La Vall d'Uixó celebrarà la II edició del Festival de Guitarra Estanislao Marco al juliol

La Vall d'Uixó celebrarà la II edició del Festival de Guitarra Estanislao Marco al juliol
16/03/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha donat a conéixer la II edició del Festival de Guitarra Estanislao Marco. El regidor de Joventut, David Lluch, ha explicat que “el certamen té dos objectius principals: recuperar la figura d’Estanislao Marco i fomentar la participació dels joves amb el concurs de guitarra per a l’alumnat de conservatori a diversos nivells”. Lluch destaca que de l’1 al 4 de juliol es realitzaran concerts, màster class i tallers a l’Auditori Leopoldo Peñarroja.

La presidenta de l’Associació Estanislao Marco, Marta Cueco, ha destacat que amb aquest festival es pretén acostar la figura del guitarrista a tota la ciutadania vallera. A més, Cueco ha informat que ja està oberta la inscripció al concurs i a la programació formativa. Tots els músics de la Vall té matrícula gratuïta per als tallers i els guitarristes locals també poden optar a beques.

Jorge Orozco, director de l’esdeveniment, ha informat que l’1 de juliol tindrà lloc el concurs de guitarra i concert de Jonas Egholm i Eva Ivars a les 20 hores. El divendres 2 hi haurà concert de Quartetomás i diferents tallers i màster class. El dissabte 3 de juliol arribarà el plat fort del festival amb el concert de la reeixida guitarrista Raphaella Smits. El certamen finalitzarà amb el concert dels guanyadors i el lliurament de premis del concurs.

David Lluch ha agraït a l’Associació Estanislao Marco el seu treball incansable per a celebrar el festival, a més de les diferents entitats privades que col·laboren amb aquest. Marta Cueco ha convidat a tota la població de la Vall a participar del festival internacional “perquè és una oportunitat única de gaudir de la cultura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari