La Vall d'Uixó fomenta la convivència i la inclusió amb la creació del Espai d'Adults

La Vall d'Uixó fomenta la convivència i la inclusió amb la creació del Espai d'Adults
18/05/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat el projecte Espai d’Adults, un servei que s’ha posat en marxa en el Barri de la Moleta com a espai “de dinamització i convivència per a realitzar diferents activitats i accions d’integració i inclusió i que facen barri”, tal com ha explicat la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

Els tallers es programen “segons les demandes dels veïns i veïnes, segons els seus interessos, necessitats i propostes”. Així, els dilluns i dimecres de 10.00 a 12.00 hores es realitzaran tallers de pintura de tests i plantació d’herbes aromàtiques, pintura, costura, crouché, etc. I els dijous de 17.00 a 19.00 hores s’organitzen tertúlies amb temàtiques d’interés veïnal, com la gestió de l’economia domèstica.

Arter ha assenyalat que aquestes activitats són gratuïtes i es dirigeixen a les persones majors de 18 anys. A través del programa Barris Inclusius (que a més d’en la Moleta també es duu a terme en la Colònia Sant Antoni), els veïns disposen d’un espai en el qual poder utilitzar un ordinador per a fer tràmits telemàtics o agafar cita prèvia amb diferents serveis o administracions. També poden fer ús de l’espai de lectura i de préstec de llibres.

L’objectiu final és “dinamitzar el barri i fomentar la integració, la convivència i la inclusió”, ha indicat l’edil. L’acolliment de les primeres activitats d’aquest Espai d’Adults ha sigut positiva i cal recordar que en la Colònia Sant Antoni aquest mes també s’han celebrat diverses sessions dels tallers d’estimulació cognitiva per a persones majors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari