L'Ajuntament de la Vall d'Uixó forma als contractistes i empresaris locals en la nova llei de contractes

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó forma als contractistes i empresaris locals en la nova llei de contractes
28/02/2020 -

La Regidoria de Contractació de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha celebrat una reunió informativa i de formació dirigida als contractistes i empresaris locals per a donar a conéixer els canvis que s’han desenvolupat en la llei de contractació pública durant els últims temps a nivel estatal. La jornada ha tingut lloc en el Palau de Vivel este matí i a ella han assistit 30 contractistes, proveïdors i empresaris locals de diferents sectors.

«Per a realitzar una contractació, les administracions públiques hem de complir estrictament la llei per tal de donar possibilitats a totes les empreses a què es puguen presentar a treballar per a l’ajuntament, garantint així la igualtat d’oportunitats», explica l’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños, qui també destaca que l’objectiu d’aquesta xarrada, impartida per tècnics municipals, és apropar la legislació als empresaris i proveïdors locals. A més els funcionaris també s’han resolt els seus dubtes i han atés els seus suggeriments i propostes.

«Cal intentar que els diners del poble es queden en el poble, ja que en 2020 tenim projectes molt importants, sobretot dins el Pla Edificant», ha assenyalat. De fet, actualment estan en procés de licitació les obres en el CEIP Centelles i el CEIP Eleuterio Pérez amb una inversió de quasi 2.000.000 € entre les dues.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari