La Vall d'Uixó impulsa el I Festival de Teatre als Barris

La Vall d'Uixó impulsa el I Festival de Teatre als Barris
01/06/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, mitjançant la Regidoria de Dinamització de Barris, ha presentat hui el primer Festival de Teatre als Barris que se celebrarà del 5 de juny al 3 de juliol a la ciutat. “L’objectiu principal és continuar impulsant activitats d’oci i per a tots els públics en tots els barris i totes les zones de la nostra ciutat”, ha afirmat Elena Pérez.

La Regidoria de Dinamització de Barris està tractant de crear “corredors culturals que acosten la cultura als llocs més emblemàtics, als parcs i als carrers dels barris de la Vall d’Uixó”, ha assenyalat. Pérez ha destacat que “l’espectacle va dirigit a tots els públics i de tots els àmbits socials, però hem cregut necessari acostar aquest projecte als més xicotets després de l’any tan difícil que han passat i en el qual han sigut un exemple de responsabilitat i bon comportament”.

En total, es visitaran 12 zones de la Vall d’Uixó, començant aquest dissabte 5 a les 19.30 hores en el Barri Carmadai i finalitzant en el Paratge de Sant Josep el 3 de juliol. També estarà en Carbonaire, Roser-Ángel, Assumpció-Sant Vicent, Polígon III, Colònia Segarra-Grup la Unió, Colònia Sant Antoni, Toledo, la Moleta, Plaza del Centre i Mercat-Plaça del Parc. La regidora de l’àrea ha manifestat que “en cada zona es farà una obra diferent, però totes seran de primer nivell”.

Per a finalitzar, Pérez ha destacat que totes les actuacions infantils “seran a l’aire lliure per a garantir el compliment de la normativa Covid-19”. Finalment, la regidora de Dinamització Social ha animat a tots a participar en aquest projecte que “demostra que el govern municipal cree en la tan necessària dinamització de barris i a aproximar les activitats culturals i d’oci a tots els veïns i veïnes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari