La Vall d'Uixó impulsa la I Fira de Primavera als Barris per a enfortir el teixit social

De l’1 al 23 d’abril se celebraran activitats infantils i de dinamització amb la implicació de totes les associacions que treballen en i pels barris

La Vall d'Uixó impulsa la I Fira de Primavera als Barris per a enfortir el teixit social
30/03/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la I Fira de Primavera als Barris, que de l’1 al 23 d’abril se celebrarà en 13 punts de la ciutat. La regidora de Dinamització de Barris, Elena Pérez, ha explicat que es tracta d'”un espai de trobada i d’oci familiar per a reforçar vincles entre associacions i fer costat al nostre teixit social i associatiu”. Així, hi haurà animació musical, inflables i tallers de pintacares, globoflèxia i treballs manuals.

L’estrena d’aquest nou projecte serà aquest divendres, 1 d’abril, de 17.00 a 18.30 hores al parc al costat del centre social del barri Toledo. Seguirà el 2 en Carmadai, el 3 en La Moleta, el 8 en Colònia Segarra, el 9 en Carbonaire, el 10 en Assumpció-Sant Vicent, el 13 en Colònia Sant Antoni, el 14 en Grup La Unió-La Cova, el 19 en el Paratge de Sant Josep, el 20 en el Mercat, el 21 en Roser-Ángel, el 22 en Polígon III i el 23 en la plaça del Centre.

Pérez ha agraït la col·laboració “de totes les associacions que treballen en i pels barris, des de les de veïns o jubilats fins a les festes o les Ampas dels col·legis”. D’aquesta manera, s’enriqueix la programació d’aquesta I Fira de Primavera als Barris que pretén “crear teixit social, enfortir l’associacionisme i fomentar que els veïns i veïnes de totes les edats es coneguen, es relacionen i compartisquen temps”.

Recentment, la Regidoria de Dinamització de Barris ha organitzat dos projectes que han comptat amb una gran participació i implicació, com els tallers de dibuix ‘Dibuixa el teu barri’ per a posar en valor a través de la creació artística els llocs més icònics de cada barri; o l’activitat d’oci infantil ‘Carnestoltes als barris’ que a través del teatre i l’humor ha tingut un caràcter integrador i inclusiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari