La Vall d'Uixó impulsa a les pimes amb un Programa de Consolidació Empresarial

La Vall d'Uixó impulsa a les pimes amb un Programa de Consolidació Empresarial
29/04/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat el Programa de Consolidació Empresarial 2022, dirigit a propietaris, gerents i responsables d’àrea de pimes i microempreses. L’objectiu és “millorar la rendibilitat, avaluar alternatives d’expansió, promoure el desenvolupament de plans de gestió empresarial, màrqueting i innovació que els permeten consolidar-se i créixer”, tal com ha explicat el regidor d’Ocupació, Jorge García.

La pròxima convocatòria es desenvoluparà del 17 de maig al 30 de juny, amb sessions presencials els dimarts i dijous a la vesprada en el Centre Social de les Llimeres. La inscripció ja està oberta i es pot realitzar telemàticament (https://www.camaracastellon.com/es/formacion/cursos/pce22_02/inscripcion) o a través de l’Antena Local de la Cambra de Comerç de Castelló: en l’avinguda Jaume I, 34; telèfon 617308134; o correu electrònic jlmoya@camaracastellon.com.

El pla de consolidació empresarial es realitza en dues fases, amb sessions de formació conjunta (6 hores setmanals) i accions d’acompanyament i seguiment individualitzades (1,5 hores setmanals de consultoria per participant). Amb aquesta atenció personalitzada “s’aborden i focalitzen les necessitats i reptes particulars de cada empresa o activitat i se’ls guia en la implementació de diferents accions”, ha indicat.

A través d’aquest programa, les pimes i microempreses milloren la visió global de la gestió empresarial, milloren o elaboren el Pla Estratègic de l’Empresa, milloren la seua capacitat de gestió i la seua rendibilitat, i potencien la innovació i la modernització. I és que s’inclou la realització d’un diagnòstic de situació, formació en màrqueting i entorn digital, lideratge i gestió d’equips, sostenibilitat aplicada, transformació digital i finances i gestió.

García ha destacat que aquest és “un dels programes més complets que oferim a les empreses locals, sense que hagen de desplaçar-se i sense que hagen de pagar el que costa una formació i tutoria d’aquest tipus”. Això és possible gràcies al conveni de col·laboració que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó manté amb la Cambra de Comerç de Castelló. Dins d’aquest treball conjunt, recentment també s’han presentat els projectes Kit Digital i Accelera Pime, que ofereix ajudes per a la digitalització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari