La Vall d'Uixó inicia la Escoleta de Pasqua i Pasqua multiesportiva per a les vacances escolars

La Vall d'Uixó inicia la Escoleta de Pasqua i Pasqua multiesportiva per a les vacances escolars
01/04/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha donat inici hui a l’Escoleta de Pasqua i Pasqua multiesportiva que se celebrarà durant els dies no festius de les vacances escolars. Des de la Regidoria d’Educació i la Regidoria d’Esports han preparat aquesta activitat per a poder garantir la conciliació de les famílies que treballen en aquestes dates, així com oferir oci educatiu als xiquets i xiquetes de la ciutat.

Carmen García, regidora d’Educació, ha manifestat a les portes del CEIP l’Assumpció que en total 65 alumnes han participat en el vessant més tradicional i 55 a la modalitat multiesportiva. L’Escoleta de pasqua la realitza l’empresa local Després, que “ha sigut seleccionada com el millor projecte des de la coordinadora d’AMPAS de la localitat” ha afirmat García.

Per part seua, la regidora d’Esports, Mar Arzo, ha informat que la pasqua multiesportiva té lloc al voltant del complex municipal de pàdel i el poliesportiu i que els participants “realitzaran tota classe d’activitat esportiva”. El projecte el duen a terme els mateixos tècnics i monitors de la Regidoria d’Esports i els xiquets i xiquetes s’agrupen en grups bambolla, seguint totes les recomanacions que marca la Conselleria de Sanitat.

Així doncs, totes dues regidories han agraït als pares i mares que han confiat en la tasca de l’Ajuntament per a aquests dies de vacances escolars, així com al CEIP l’Assumpció, els tècnics municipals i els conserges de les instal·lacions i els centres implicats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari