La Vall d'Uixó inicia les obres del Jutjat de pau amb una inversió de 70.000 euros

La Vall d'Uixó inicia les obres del Jutjat de pau amb una inversió de 70.000 euros
10/11/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat les obres de millora i adequació del Jutjat de pau de la localitat. Una actuació que segons l’alcaldessa, Tania Baños, “era molt demandada pels treballadors i la ciutadania perquè les dependències on es trobava tradicionalment el servei tenien unes condicions infrahumanes amb espais plens d’humitats i amb algunes bigues del sostre seriosament danyades”. Per això la legislatura passada es va traslladar el servei a l’Espai d’Igualtat i Pau, a escassos metres del Jutjat de pau a l’espera de realitzar aquesta rehabilitació.

El regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, ha recordat que “quan entrem al govern municipal en 2015 ens trobem amb una sentència judicial que obligava l’anterior govern del PP a rehabilitar el Jutjat de pau, alguna cosa que no van fer i que demostra el poc que els importa aquest servei”. La legislatura passada es van invertir 18.000 € en el canvi dels finestrals per a millorar la climatització i en la millora de les canonades d’aigua potable i clavegueram.

Una actuació que té continuïtat ara, ja que “hem invertit 70.000 € en aquesta reforma, que era molt necessària”, ha destacat Baños. A més ha afegit que aquesta rehabilitació s’ha realitzat “amb el consens dels treballadors del Jutjat de pau, que el venien demanant des de fa anys” i consisteixen a reforçar l’encofrat per a crear un arxiu en la planta superior, eliminar les humitats, renovar el mobiliari i ampliar el saló de noces per a situar-lo en la planta baixa perquè siga accessible”.

La primera edil ha volgut recordar que el Jutjat de pau és extern a l’Ajuntament, que l’única cosa que fa és cedir les instal·lacions municipals perquè el servei es preste a la Vall d’Uixó. Baños ha mostrat “tot el seu suport als treballadors del Jutjat i al jutge de pau, Javier Miralles, després de les últimes declaracions del regidor del PP, Herminio Serra”. A més, ha preguntat als populars “si van apartar la tanca i es van colar en una obra totalment perimetrada per a furgar en el contenidor d’obra, quan està prohibit l’accés a personal alié a l’obra”.

A més, Baños, ha assegurat que “deixa molt a desitjar que una persona que pretén ser alcalde d’aquesta ciutat, en lloc d’avisar a la Policia Local, que es troba a tan sols uns metres, que podia haver-hi papers provinents del jutjat es van anar corrent a la premsa per a buscar l’interés partidista deixant de costat l’interés de tota la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari