La Vall d'Uixó inicia el Pla d'Asfaltatge 2021 amb més de 120.000 euros d'inversió

La Vall d'Uixó inicia el Pla d'Asfaltatge 2021 amb més de 120.000 euros d'inversió
28/10/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat hui les obres del Pla d’Asfaltatge de 2021 en el Grup la Unió. El Govern Municipal es va marcar l’objectiu en 2015 d’asfaltar carrers anualment depenent del pressupost municipal i “no l’any abans d’eleccions, com es feia anteriorment”. L’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños, ha destacat que “ja s’està treballant en el pla d’asfaltatge del pròxim pressupost per a gradualment poder arribar a tots els barris de la ciutat”.

Javier Ferreres, regidor d’Urbanisme, ha manifestat que “aquesta setmana l’empresa adjudicatària està treballant en una desena de carrers del Grup la Unió, aquelles que envolten la zona de les pomes 2 a la 14”. Ferreres ha assegurat que “amb la inversió d’enguany en el Grup la Unió ja haurem asfaltat pràcticament la totalitat de carrers del barri entre aquesta legislatura i l’anterior, quan es va actuar en la zona dels blocs i de la caserna”.

La primera edil ha expressat que enguany s’ha invertit més de 120.000 euros en l’asfaltatge dels carrers de la ciutat i “encara que és menys del que ens agradaria per la pandèmia, continuarem treballant en aquesta línia per a millorar la Vall”. A més, Baños, ha anunciat que “la setmana que ve les màquines es desplaçaran al carrer General Picazo i també al barri Carbonaire, on asfaltaran dos carrers i dues travessies per a complir amb una de les majors reivindicacions de l’associació de veïns”.

El regidor d’Urbanisme ha expressat que “seguint amb la línia d’invertir en els polígons per a millorar la capacitat industrial de la nostra ciutat, enguany també millorarem l’asfaltatge en un tram del Polígon la Travessa”. Per a finalitzar, l’alcaldessa ha recalcat que “els asfaltatges són importants i per això tenim el compromís amb els vallers i valleres que cada any es renovaran els carrers més afectats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari