L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia la tercera anualitat del Pla d’Asfaltat

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia la tercera anualitat del Pla d’Asfaltat
28/01/2020 -

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat la tercera anualitat del Pla d’Asfaltat, corresponent a l’any 2019 però que s’ha vist retardat per motius de licitació de les obres. Aquesta actuació s’ha centrat en tres zones: avinguda Sud-oest, de part més antiga del barri Carmadai i el polígon la Mezquita, on hi havia una gran reivindicació per part del sector empresarial instaurat en la zona.

Es tracta de la tercera fase del Pla d’Asfaltat portat a terme des de l’any 2016 i, amb l’aprovació dels Pressupostos Municipals de 2020, s’ha aprovat també la quarta intervenció d’aquest pla, que comptarà amb una inversió municipal de 160.000 € per a enguany i es preveu que puga realitzar-se durant l’estiu.

«L’objectiu d’aquestes iniciatives és deixar una ciutat millor de la que vam trobar quan entràrem a governar», explica l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños. A més ha assenyalat que, amb la lluita per aconseguir instal·lar fibra òptica als polígons industrials, ara l’asfaltat del polígon la Mezquita és «una evidència més què l’equip de govern es preocupa pels empresaris i pels treballadors».

El regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, ha destacat altres intervencions que es portaran a terme dins del Pla d’Asfaltat en la Mezquita: «també s’ha realitzat una modificació en l’entrada del polígon, eliminant una illeta amb la qual els camions tenien problemes a l’hora d’eixir. A més, una vegada finalitze l’asfaltat, es portarà a terme la pintada general de tota la senyalització horitzontal del polígon i es crearà un nou pas de vianants en el vial principal».

Segons ha explicat el regidor, des de l’equip de govern ja s’està treballant en el Pla d’Asfaltat 2020, en el qual s’incidirà més en via urbana, encara que «s’ha de tenir en compte la necessitat de mantenir en condicions els polígons industrials de la ciutat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari