El Ayuntamiento de la Vall d’Uixó instala siete cámaras de videovigilancia en el Polígono de la Mezquita

Gràcies a una subvenció de 240.000 euros de l’Ivace també s’ha canviat la xarxa d’aigua potable, s’ha renovat la senyalització i s’ha adequat la jardineria

El Ayuntamiento de la Vall d’Uixó instala siete cámaras de videovigilancia en el Polígono de la Mezquita
17/01/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha instal·lat set càmeres de videovigilància en el Polígon de la Mesquita, que estan connectades les 24 hores amb la Policia Local. “Amb aquest projecte millorem els serveis que ofereixen les nostres àrees industrials i sobretot la seguretat, ja que compta amb detector de matrícules i ens serveix per a prevenir robatoris”, han explicat l’alcaldessa, Tania Baños, i el regidor de Policia, Javier Ferreres.

La instal·lació ha sigut possible gràcies a una subvenció de 240.000 euros atorgada per l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (Ivace), que també s’ha invertit en la millora de la senyalització, l’adequació de la jardineria i la renovació de la xarxa d’aigua potable i industrial, que estava a molta profunditat i generava problemes d’extracció a les empreses i dificultat d’accés quan es produïen fugides o avaries.

L’alcaldessa i el regidor de Policia han visitat al costat de l’edil de Promoció Econòmica, Jorge García, la sala de control de les càmeres de videovigilància, situada en la reguarda de la Policia Local. Així, han conegut in situ el seu funcionament, i han destacat que “donarà seguretat a les empreses perquè es protegeix el seu patrimoni”. Les imatges es guarden durant el temps que permet la llei (trenta dies) per a revisar-les si es produeixen incidents.

Un dels grans objectius de la legislatura per a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó és l’impuls industrial. “Fer més atractius els nostres polígons és clau perquè vengen noves empreses a invertir i a crear llocs de treball a la nostra ciutat”, ha indicat Baños. D’ací ve que en els últims anys s’hagen acomplert actuacions com aquestes, l’asfaltatge de 400 metres en els quatre carrils principals del Polígon de la Mesquita o la construcció de la infraestructura per a l’arribada de la fibra òptica al Polígon Belcaire.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari