La Vall d'Uixó instal·la una taula informativa per a fomentar el reciclatge

La Vall d'Uixó instal·la una taula informativa per a fomentar el reciclatge
24/09/2021 -

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, en col·laboració amb la Diputació de Castelló, ha instal·lat hui una taula informativa en la plaça del Mercat en la qual un educador mediambiental “ha explicat perquè és fonamental reciclar i com es fa correctament la separació dels residus que generem diàriament”, ha explicat el regidor de l’àrea i segon tinent d’alcaldessa, Fernando Daròs.

L’Ajuntament s’ha adherit a aquest programa gratuït que ofereix la Diputació provincial i que en una primera acció a més d’informar també recull dades “en una enquesta sobre com reciclen els ciutadans, quins serveis relacionats coneixen i quines necessitats tenen”, ha indicat l’edil. Per participar han rebut un obsequi amb informació sobre l’ecoparc i sobre els diferents tipus de contenidors.

Pròximament es durà a terme una segona acció, que consistirà en una xarrada informativa sobre el procés de reciclatge i en la qual es resoldran dubtes i es recolliran suggeriments dels assistents. La tercera acció contempla una visita a la Planta de Tractament de Residus Sòlids Urbans d’Algímia d’Alfara, que dóna servei a la Vall d’Uixó. “És la millor manera de conéixer com és el procés de recuperació dels residus separats per a reutilitzar-los i evitar que vagen a l’abocador”, ha assenyalat Daròs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari