La Vall d'Uixó inverteix 240.000 euros en la millora del Polígon de la Mesquita

La Vall d'Uixó inverteix 240.000 euros en la millora del Polígon de la Mesquita
18/10/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està invertint més de 240.000 euros en les obres de millora i modernització del Polígon de la Mesquita. Aquestes actuacions s’estan realitzant gràcies a la col·laboració entre l’IVACE i el consistori, a través d’una subvenció autonòmica. L’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños ha manifestat que “aquest equip de govern ha clar d’apostar pels polígons és apostar per l’economia i el futur”. Una aposta continuada, ja que l’any passat ja es van realitzar millores en el polígon Belcaire i també es va asfaltar una part de la Mesquita.

Per part seua, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge García, i el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, han detallat que “estem fent un canvi en la xarxa d’aigua potable i industrial, perquè actualment les canonades estan a molta profunditat i això genera problemes en les empreses i que siga difícil accedir a les fugides o avaries”. A més en les pròximes setmanes s’instal·larà la nova cartelleria i senyalització dels carrers i també s’adequaran les zones verdes.

Les millores en aquesta zona industrial continuaran fins a final d’any. L’alcaldessa ha assegurat que “estem acabant la licitació per a instal·lar càmeres de videovigilància, perquè era una demanda dels empresaris per a augmentar la seguretat”. Aquestes cambres estaran directament comunicades amb les de la Policia Local per a garantir una actuació més ràpida en cas d’incidents.

A més, Baños ha avançat que “cada dia estem més prop de comptar amb l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de tots dos polígons i això serà clau per a augmentar la interlocució entre els empresaris i l’Ajuntament i continuar fent millores”. A més, ha afirmat que “continuarem treballant braç a braç amb els empresaris per a fer de la Vall d’Uixó una ciutat més competitiva i que siga líder en creació d’ocupació a la província i en l’atracció de noves empreses i indústries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari