La Vall d'Uixó inverteix més de 220.000 € per a contractar 140 persones de l'atur agrari

La Vall d'Uixó inverteix més de 220.000 € per a contractar 140 persones de l'atur agrari
02/06/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha rebut una subvenció del Govern d’Espanya per a contractar més de 140 vallers i valleres dins de les memòries de l’atur agrari. La contractació temporal d’aquestes persones permetran dur a terme treballs d’interés general aquest estiu, com l’arranjament de camins rurals, neteja del terme municipal i reconstrucció de murets.

El regidor d’Ocupació, Jorge García, ha assenyalat que aquest programa “té com a objectiu invertir en ocupació agrària, en una de les zones citrícoles més importants”. A més, amb aquesta mena de projectes es pretén “donar una oportunitat a totes les persones que treballen en el sector i que durant l’estiu, en haver acabat la temporada, no tenen un lloc de treball”, ha explicat.

La presentació de sol·licituds estarà oberta del 7 a l’11 de juny i “aquest any a causa de la pandèmia demanem que tothom que puga realitze els tràmits telemàticament per a evitar aglomeracions i agilitar els tràmits”. Així i tot, García ha manifestat que “l’Ajuntament ha habilitat una finestreta única sols per a aquest tràmit per al qual no és necessari sol·licitar cita prèvia en l’OAC”, situada en la planta baixa del consistori.

Per a finalitzar, García ha explicat que “des de l’Ajuntament continuem treballant per a reduir el nombre d’aturats de la nostra ciutat”. A més, ha detallat que enguany “ja hem invertit més d’1,5 milions d’euros en programes de foment de l’ocupabilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari