La Vall d'Uixó llança 1.000 bons per a incentivar les compres en el comerç local

Cada targeta per a gastar aquest Nadal té un valor comercial de 50 euros, dels quals l’Ajuntament aporta 25 i el ciutadà 25

La Vall d'Uixó llança 1.000 bons per a incentivar les compres en el comerç local
30/11/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó llança 1.000 bons per a incentivar les compres en el comerç local aquest Nadal. Aquestes targetes es posaran a la disposició de la ciutadania a un preu de 25 euros, però tindran un valor de 50 euros per a efectuar compres en els xicotets comerços adherits a aquesta campanya.

Cada bo té un valor comercial de 50 euros, dels quals l’Ajuntament aporta 25 i el ciutadà 25, aconseguint un “efecte multiplicador dels diners que es gasta en els comerços de la nostra ciutat”, tal com ha destacat l’alcaldessa, Tania Baños, que ha signat un conveni de col·laboració amb el director de Caixa Rural La Vall Sant Isidre, Arturo Jiménez.

Els requisits per a obtenir el bo són ser major de 18 anys i estar empadronat a la Vall d’Uixó. Per a sol·licitar-ho cal inscriure’s del 5 al 9 de desembre en un formulari que s’habilitarà en la web www.empleolavallduixo.es. Amb la sol·licitud acceptada s’haurà de recollir el bo en qualsevol de les oficines de Caixa Rural La Vall Sant Isidre a partir del 16 de desembre. Cada persona podrà sol·licitar una única targeta a utilitzar abans de l’11 de gener de 2021.

D’altra banda, els comerços locals que desitgen adherir-se a aquesta campanya també podran fer la sol·licitud del 5 al 9 de desembre en la mateixa pàgina web. Totes elles rebran un cartell i un adhesiu perquè els clients puguen reconéixer els establiments en els quals poden consumir aquests bons que pretenen potenciar el consum a la ciutat durant les dates nadalenques.

Baños ha assenyalat que el comerç local “ha patit i està patint la crisi econòmica derivada de la pandèmia” pel que des de l’Ajuntament s’ha posat en marxa aquest projecte “per a posar el nostre gra d’arena i ajudar-los, posant més diners en circulació perquè els vallers i valleres ho invertisquen a la nostra ciutat”.

Per a finalitzar, el regidor de Comerç, Jorge García, ha destacat que des del consistori “volem estar al costat del xicotet comerç i fomentar que les compres de regals de Nadal es facen a la Vall d’Uixó, perquè hem d’eixir tots junts d’aquesta situació”. A més, aquest és un dels punts inclosos en el Pla Impulsa que van aprovar tots els partits polítics en la Mesa de Reconstrucció per la Covid-19.

Més informació

1 Comentari

  1. Eva Salvador aLorente
    Eva Salvador aLorente desembre 04, 21:15

    Bon nadal!!!

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari