La Vall d'Uixó neteja cunetes i marges de carreteres, camins i barrancs

La Vall d'Uixó neteja cunetes i marges de carreteres, camins i barrancs
06/09/2022 -

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó està realitzant una sèrie de treballs de neteja i adequació i neteja de cunetes de carreteres i marges de camins i barrancs del terme municipal. Aquestes actuacions es realitzen amb personal municipal i amb una desbrossadora cedida per la Diputació de Castelló durant dues setmanes.

El regidor d’Agricultura i segon tinent d’alcaldessa, Fernando Daròs, ha visitat aquest matí els treballs en la partida Cabell Negre, concretament en la via de servei de l’autopista (antic camí a Almenara). A més també han intervingut en la carretera d’Algar, les entrades a la ciutat, carretera de Nules, carretera de la Vilavella i zona del Randero. En els pròxims dies adequaran el Barranc de l’Horteta, al costat dels barris Toledo i Sant Vicent.

En aquestes zones s’està netejant l’herba i mala herba crescuda de manera mecànica, com es fa anualment a la fi d’estiu per a deixar-los en les millors condicions i estar preparats per a les possibles pluges de tardor i també per a millorar la seguretat viària i la visibilitat en els camins i creus, de cara a la campanya citrícola dels pròxims mesos.

Daròs ha assenyalat que “enguany ha sigut climatològicament complicat per les altes temperatures i la poca pluja”, per la qual cosa “estem fent un especial esforç per a mantindre el terme municipal, sobretot els marges perquè són perillosos pel pas dels vehicles”. Així, s’estan “atenent les necessitats amb recursos materials, econòmics i personals”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari