La Vall d'Uixó acostarà als veïns la Rondalla Vallera a través de 'Serenates als Barris'

La Vall d'Uixó acostarà als veïns la Rondalla Vallera a través de 'Serenates als Barris'
21/09/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, a través de la Regidoria de Dinamització de Barris que dirigeix Elena Pérez, ha creat ‘Serenates als barris’, “un nou projecte que naix amb la finalitat de continuar impulsant tots i cadascun dels barris de la nostra ciutat”, ha destacat Pérez. El cicle de serenates s’iniciarà divendres que ve 24 i omplirà els carrers de la Vall d’Uixó de folklore popular fins al pròxim 15 d’octubre.

Així doncs, Elena Pérez ha detallat que “el dia 24 a les 20.00 hores serà l’actuació en la plaça 9 d’Octubre”. La programació continuarà el dia 1 d’octubre en el Centre Social del Toledo i el 8 d’octubre al carrer San Quintín del Roser” i, “tancarem el cicle el 15 d’octubre en el Centre Social del Carmadai”, ha afirmat la regidora de Dinamització de Barris.

Tony Martin, president de la Rondalla Vallera ha agraït a la regidoria “la seua tenacitat” perquè “després de dos anys d’aturada per la pandèmia podrem continuar visitant i portant la nostra música als barris”. A més, Martin ha assegurat que “tots els membres de la Rondalla Vallera estem molt contents i amb moltes ganes i estem segurs que la gent respondrà massivament”.

Pérez ha declarat que “volem aconseguir que l’any vinent la Rondalla visite les zones que ens han quedat pendents durant aquest cicle i per ells continuem treballant per a difondre el patrimoni cultural de la Vall”. Finalment, l’edil ha convidat a totes les persones a gaudir de les quatre actuacions “que hem preparat amb moltíssima il·lusió per a tota la ciutadania vallera”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari