La Vall d'Uixó millora la connexió entre el parc de l'Aqüeducte i el Centre de Salut II

La Vall d'Uixó millora la connexió entre el parc de l'Aqüeducte i el Centre de Salut II
30/04/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està millorant la connexió entre el parc de la Generalitat Valenciana – al costat de l’Aqüeducte- i el marge esquerre de la carretera Segorbe, en el lateral del Centre Salut II, per a poder crear una nova zona d’esplai en el nord de la ciutat. El regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, ha destacat que està era “una inversió molt demandada per la ciutadania perquè està en un entorn meravellós”.

La Brigada Municipal està fent les obres i suposen una inversió de 12.000 €. “L’objectiu principal de les actuacions és aconseguir una sendera per als vianants que connecte l’Alcúdia i el Carbonaire”, ha afirmat Ferreres. A més, ha afegit que “també es millorarà la seguretat amb la instal·lació de clos en la zona que dóna al barranc d’Aigualit”.

D’altra banda, Ferreres ha manifestat que “pretenem crear una zona d’esplai i oci en la zona nord de la ciutat i per a ells anem a embellir-la, formigonar el passeig i acabar d’enjardinar l’entorn” per a més endavant “plantar arbres que aporten ombra i posar taules de pícnic”. L’edil ha puntualitzat que la Brigada Municipal està realitzant enguany “nombroses xicotetes obres, però que són molt útils per a tots els vallers i valleres”.

La intervenció era molt demandada pels veïns de Carbonaire, del Roser i el Barri Ecològic “per a evitar que s’omplira de fang quan plovia” i per a millorar la seguretat “tenint en compte que hi ha un desnivell de més de 4 metres”, ha destacat Ferreres. En la legislatura passada el govern municipal ja va invertir més de 40.000 € en aquesta zona per a construir la vorera de connexió amb Sant Josep, rebaixar un talús existent i plantar espècies autòctones com a romer o timó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari