L'Ajuntament de la Vall d'Uixó millora tres camins rurals amb més de 40.000 euros d'inversió

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó millora tres camins rurals amb més de 40.000 euros d'inversió
25/02/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat aquest 2020 amb tres actuacions importants de millora de vies rurals. En concret, en el camí de l’Anogueret, el camí de la Palera i el camí del Motor del Pla de Pineda, amb una inversió de més de 40.000 euros.

El regidor d’Agricultura i segon tinent d’alcaldessa, Fernando Daròs, ha visitat aquest matí els treballs d’enrajolament del Camí Anogueret, “molt transitat per vehicles i per persones que practiquen senderisme en estar tan pròxim al nucli urbà”. Així, s’estan adequant dos trams molt deteriorats i “en el futur continuarem ampliant l’empedrat, que és una tècnica amb un acabat molt més bonic”.

D’altra banda, en el Camí Palera s’ha construït un mur de contenció de 60 metres de longitud i 4 metres d’altura “perquè els arrossegaments i les pluges torrencials l’havien destrossat i hi havia perill d’ensulsiada d’aquest vial, que comunica les partides de Maquial i Garrut. A més s’ha creat una solera de formigó amb varetes per a sostenir el terreny.

En el Camí del Motor del Pla de Pineda s’ha asfaltat una zona que estava molt afectada per l’aigua. Així “li hem donat el pendent correcte perquè desguasse sense problemes i evitar els embassaments”, complint amb una petició dels regants, ha destacat.

El regidor ha recordat que a la fi de l’any passat ja es re asfaltaren 900 metres del Camí Corral Blanc, amb una inversió de 43.000 euros. A més la Brigada d’Agricultura està realitzant el manteniment habitual de bacheo, desbrossament i neteja d’àrees rurals “i continuarem actuant per a recuperar el terme municipal, que ha estat molts anys abandonat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari