La Vall d'Uixó ofereix noves activitats esportives per a 2022

La Vall d'Uixó ofereix noves activitats esportives per a 2022
21/01/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha anunciat la volta de les activitats esportives dirigides després de les festes de Nadal. Es tracta d’un conjunt d’activitats esportives dirigides a totes les edats i nivells entre les quals es troben els grups de running, entrenament funcional, gimnàstica de manteniment i l’esport escolar. La regidora d’esports, Mar Arzo, ha destacat el projecte “Muntanyes amb història”, un programa d’eixides en grup per muntanya, sent la pròxima el dia 20 de febrer per la Font de Garrut i la línia XYZ. La regidora ha convidat a “tots els vallers i valleres que vulguen conéixer els nostres voltants, s’animen i inscriguen en la regidoria d’esports per a gaudir d’aquesta i les altres activitats”.

Per primera vegada a la Vall d’Uixó, en 2022 tindrà lloc el primer circuit 5k, un conjunt de sis carreres de 5 km al llarg de l’any, les quals es presentaran el 28 de gener a la Biblioteca Municipal a les 19.00 hores. La regidora també ha anunciat les competicions esportives que tindran lloc al febrer:

· 13/2 III Prova de la lliga autonòmica de carreres per muntanya, organitzada pel club Mur i Castell
· 19/2 Duatló escolar, organitzat pel Club Trilavall
· 20/2 La Machacá, organitzada pel club BTT
· 26/2 3 carreres: Ultra Llarga Distància (63 km), Met (42 km) i C-17 (17 km), organitzades per Club Espadán Trail

Des de l’Ajuntament juntament amb la unió ciclista es preveu crear un nou circuit de BTT al voltant de la carretera del Paratge de San José, a més de la construcció del nou circuit ciclista en el Polígon Belcaire, aprovat recentment perquè” tots els aficionats al ciclisme disposen d’un circuit adequat per a practicar el seu esport”. Seguint amb la construcció de noves instal·lacions esportives, els terminis del segon Poliesportiu estan complint-se i a la fi de 2022 començarà a construir-se, “la qual cosa evitarà l’excés de demanda i la saturació que l’actual Poliesportiu tenen”, ha afegit la regidora.

Des d’esports s’ha presentat aquesta setmana el “Pla Director”, “perquè tots els grups municipals tinguen opinió dins d’un projecte que vol cobrir i ampliar l’oferta esportiva en la localitat”. Per a finalitzar, la regidora ha destacat la importància que té l’esport en la localitat, “el demostra els més de 3.000 carnets d’usuaris que s’han creat des que va començar la taxa de l’ordenança de preu públic en les instal·lacions esportives”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari