La Vall d'Uixó ofereix nou formacions per a impulsar l'ocupació en 2022

arxiu

La Vall d'Uixó ofereix nou formacions per a impulsar l'ocupació en 2022
12/04/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat el calendari anual d’activitats de formació per a l’ocupació, que realitza en col·laboració amb la Diputació de Castelló i el Centre de Turisme de Castelló. Els nou tallers i cursos que s’ofereixen són gratuïts i s’imparteixen a la Vall d’Uixó perquè els assistents no hagen de desplaçar-se.

El regidor d’Ocupació i Política Econòmica, Jorge García, ha explicat que aquesta oferta “està dins de la nostra aposta per la formació com una de les potes principals per a millorar l’ocupabilitat“. Així, els cursos i tallers estan dirigits a persones en situació de desocupació, que com a requisit han d’estar inscrites com a demandants d’ocupació en l’Agència de Col·locació de l’Ajuntament i en l’Oficina d’Ocupació Labora (SERVEF).

El primer taller que s’impartirà serà el de preparació d’entrevistes de treball, els dies 9, 10, 11 i 13 de maig; seguit del d’operador/a de carretons elevadors, els dies 6, 7 i 8 de juny; i el d’anglés bàsic per a atenció, del 9 al 16 de juny. Al llarg de l’any també hi haurà cursos de confecció del currículum, alfabetització informàtica, tràmits digitals, logística i preparació de comandes, anglés bàsic per a treballs administratius i manipulació i higiene alimentària.

García ha assenyalat que aquesta formació “a més de centrar-se en qüestions bàsiques que ajuden a trobar ocupació, també treballen les necessitats que les empreses estan demandant”. Per a resoldre dubtes o ampliar la informació es pot contactar amb la Regidoria de Política Econòmica, en l’avinguda Jaume I número 34, o en els telèfons 964 690656 o 610749019.

Inscripció a tots els tallers (excepte manipulació d’aliments): https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsedd2slmvf7q0cpc6ngrbvuj0upy9rbk6-oxyyx9os8skyoxg/viewform?usp=send_form

Inscripció al taller de manipulació i higiene alimentària: http://www.cdt.gva.es/curso/?curso=fn03722&cdt=6

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari