La Vall d'Uixó ofereix activitats d'oci alternatiu per a joves en el Casal d'Estiu

La Vall d'Uixó ofereix activitats d'oci alternatiu per a joves en el Casal d'Estiu
15/06/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la programació Casal d’Estiu, que la Regidoria de Joventut ha dissenyat amb les peticions i demandes de la Junta Jove. L’objectiu és “oferir oci alternatiu durant l’estiu als joves de 12 a 30 anys, amb activitats diverses i que s’adapten als interessos i necessitats que ens han fet arribar”, tal com ha explicat el regidor de Joventut, David Lluch.

El programa començarà el 24 de juny amb ‘Escape Room: desactiva la bomba a temps’. De 16.00 a 21.00 hores i en grups, els participants hauran de desactivar una bomba en menys de 40 minuts en un itinerari de proves a l’aire lliure que començaran en la plaça del Parc i finalitzaran en el Casal Jove. La inscripció és gratuïta amb inscripció prèvia.

Al juliol, les activitats començaran amb un taller de batucada el 5 i 12 de juliol de 18.30 hores en el Casal Jove. El 6 i 13 de juliol a les 11.00 hores es realitzarà un taller de creació de currículum i de com afrontar una entrevista de treball, amb la col·laboració de l’Agència de Col·locació a través dels seus orientadors laborals.

La cuina també té el seu espai dins d’aquesta programació estiuenca per a joves, ja que el 8 de juliol s’impartirà un taller de cuina de supervivència i el 15 de juliol de cuina japonesa, tots dos a les 18.30 hores. En una data per determinar encara i que s’anunciarà pròximament també se celebrarà una jornada de jocs de rol.

El regidor de Joventut ha animat als joves de la Vall d’Uixó “a inscriure’s en aquestes activitats i gaudir d’elles durant el final d’aquest mes de juny i el mes de juliol”. Les inscripcions són gratuïtes, encara que ha de realitzar-se inscripció en: www.oijlavall.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari