La Vall d'Uixó ofereix un servei d'autobusos per a desplaçar-se a les Festes de la Magdalena

La Vall d'Uixó ofereix un servei d'autobusos per a desplaçar-se a les Festes de la Magdalena
16/03/2022 -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó posa a la disposició de la ciutadania un servei d’autobusos per a desplaçar-se a les Festes de la Magdalena aquest dissabte 19 de març. Aquesta és una iniciativa que es va estrenar en 2016 i excepte per l’aturada de la pandèmia “s’ha organitzat des de llavors per a garantir la seguretat en una nit que pot ser perillosa en la carretera”, ha explicat el regidor de l’àrea, David Lluch.

Els autobusos eixiran des de l’Estació d’Autobusos de la Vall d’Uixó a les 19.00 hores, 20.30 hores i 22.00 hores, amb dos vehicles per cada torn i amb punt d’arribada al Fanal de Castelló. Les voltes des de Castelló seran des del mateix Fanal a les 3.00 hores, 5.00 hores i 6.00 hores, amb dos autobusos per torn. Les places són limitades i els bitllets s’adquiriran en el mateix autobús a un preu de 2 €.

Lluch ha assenyalat que l’Ajuntament “subvenciona una part d’aquest servei especial de transport públic, per a fomentar que la gent, sobre tots els joves, no agafen el cotxe i puguen desplaçar-se amb seguretat, tranquil·litat i comoditat a les Festes de la Magdalena en el dia que més trasllats des d’altres municipis s’esperen”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari