La Vall d'Uixó oferirà visites gratuïtes a les Coves de Sant Josep per a celebrar el Dia del Turisme

La Vall d'Uixó oferirà visites gratuïtes a les Coves de Sant Josep per a celebrar el Dia del Turisme
20/09/2021 -

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat les diferents activitats que ha preparat per a celebrar el dia del turisme i que té com a eix principal les Coves de Sant Josep. Així doncs, Jorge García, regidor de l’àrea, ha manifestat que “l’objectiu és acostar el nostre recurs turístic a la ciutadania oferint activitats per a tots els públics i centrant-nos en el patrimoni, la mobilitat ecològica i la cultura”.

El divendres 24 a les 19.00 hores tindrà lloc una visita guiada a l’embarcador dels Coves de Sant Josep, “a més, els visitants podran veure per primera vegada l’urna de més de 5.000 anys trobada fa un any i que s’ha restaurat”, ha destacat García. Els dies 25 i 26 els visitants podran visualitzar el nou vídeo promocional ‘Explorant emocions’ i “tots dos dies es podrà gaudir d’un recorregut especial teatralitzat de les Nits d’Històries i Historietes en el Paratge”. Per a poder acudir cal reservar plaça gratuïtament en la Tourist Info o en el telèfon 964 66 07 85.

Seguint amb la línia marcada per la Setmana de la Mobilitat, l’Ajuntament ha preparat una visita turística eco-elèctrica el dissabte 25 a les 10.00 i a les 12.00 hores en patinet elèctric pel Camí de l’Aigua. El regidor de Turisme ha assegurat que “estem totalment compromesos amb el nou paradigma verd i per això apostarem perquè els turistes es desplacen en aquest mitjà ecològic per a conéixer la nostra ciutat”. Per a participar-se han d’inscriure en el telèfon 964 66 07 85 i “es realitzarà un sorteig entre els inscrits, ja que l’aforament màxim és de 20 persones”.

García ha destacat que “el plat fort arribarà el dia 26 amb l’actuació gratuïta d’Abraham Cuperio i la Unió Musical Vallduxense en la pista de ball del Paratge”. A més García ha avançat que “tornen les visites gratuïtes a les Coves de Sant Josep per a 150 vallers i valleres que es poden reservar a partir de demà, 21 de setembre a les 09.00 en la web de les Coves”.

Finalment, García ha animat a tots els veïns i veïnes de la Vall d’Uixó a participar en les activitats programades “perquè ells són els millors ambaixadors de la nostra ciutat i, per tant, han de gaudir i conéixer tot el que el Paratge de Sant Josep els ofereix”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari