La Vall d'Uixó organitza una scape room per a garantir un oci alternatiu en Halloween

La Vall d'Uixó organitza una scape room per a garantir un oci alternatiu en Halloween
25/10/2021 -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat hui la seua proposta per a celebrar el dia de Halloween a la ciutat. David Lluch, regidor de l’àrea, ha anunciat que el dia 31 d’octubre de 16.00 a 21.00 hores “l’edifici de la UGT acollirà una scape room dinàmica i amb interacció”. Aquesta activitat està basada en la pel·lícula Saw i “està dirigida a persones majors de 14 anys”.

Lluch ha manifestat que “a causa de la Covid-19 els aforaments són limitats i per tant, cal reservar plaça en la web https://www.oijlavall.com/“. “Els grups són de màxim huit persones i la duració aproximada és de 30 minuts i és totalment gratuïta”, ha afirmat el regidor de Joventut. Si es necessita més informació es pot contactar telefònicament en el 633 96 96 92.

D’altra banda, l’edil ha presentat el concurs de fotografia creativa #alavallunamiradavioleta “amb l’objectiu de visualitzar i difondre un missatge d’igualtat i respecte entre dones i homes i de normalització de les diferents opcions sexuals”, ha destacat Lluch. El concurs va dirigit a joves d’entre 12 i 30 anys de la Vall d’Uixó.

Lluch ha anunciat que “el primer premi estarà dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros i el tercer amb 200 euros i els tres aniran acompanyats d’un diploma acreditatiu”. Per a poder participar cal enviar les fotografies al correu oijlavallduixo@gmail.com amb el nom i telèfon de contacte entre el 25 d’octubre i el 19 de novembre. “Amb totes les fotografies participants organitzarem una exposició en el complex municipal de pàdel, on se situarà el futur Casal Jove”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari