La Vall d'Uixó demana opinió als veïns i veïnes per a millorar la mobilitat de la ciutat

La Vall d'Uixó demana opinió als veïns i veïnes per a millorar la mobilitat de la ciutat
01/12/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó dins del procés de creació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PEMUS) ha decidit donar la veu als vallers i valleres per a conéixer la seua opinió i les seues aportacions per a millorar la mobilitat a la ciutat. Javier Ferreres, edil de l’àrea, ha destacat que “demanem que tots els veïns i veïnes emplenen l’enquesta perquè així el treball dels tècnics siga més efectiu i el pla reflectisca la realitat de la Vall d’Uixó”.

L’enquesta que es pot consultar en el següent enllaç (https://cutt.ly/6t7t0y1) pretén conéixer els hàbits de desplaçament habituals a la ciutat. El PEMUS es troba en fase de redacció i “vol tindre en compte les noves modalitats de desplaçament de les persones, així com, el procés de pacificació i conversió en zona de vianants de les ciutats”, per això, “la regidoria vol obrir processos participatius per a construir junts la Vall del futur”, ha afirmat Ferreres.

D’altra banda, en el ple del mes de novembre es va aprovar la nova ordenança de trànsit de la ciutat. Javier Ferreres ha manifestat que “regula l’ús dels VMP (patinets o bicicletes elèctrics), fomenta el transport urbà, regula la circulació de mercaderies perilloses i recull les noves limitacions de velocitat de la Llei estatal de trànsit”. L’objectiu d’aquesta nova ordenança és adaptar-se “a les noves modalitats de transport del segle XXI”.

Finalment, el regidor de Mobilitat ha destacat que “després del procés participatiu en el qual van participar més de 300 persones, hem iniciat el procés de licitació del nou servei d’autobús urbà”. Aquest servei és “necessari per a crear una ciutat més verda i sostenible” i amb el nou contracte s’augmentaran les parades, es coordinaran els horaris i té com a requisit la necessitat que almenys un vehicle dels quals prestarà el servei siga híbrid o elèctric.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari