La Vall d'Uixó i el Departament de Salut de la Plana preparen el dispositiu especial per a la vacunació massiva

La Vall d'Uixó i el Departament de Salut de la Plana preparen el dispositiu especial per a la vacunació massiva
11/03/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i el Departament de Salut de la Plana estan treballant de manera coordinada per a preparar el dispositiu especial per a la vacunació massiva contra la Covid-19. Aquesta setmana han visitat el Poliesportiu Municipal per a planificar in situ la distribució, les necessitats d’infraestructures i material, els recorreguts, etc.

Els representants del Departament de Salut de la Plana i del Centre de Salut de la Vall d’Uixó van conéixer aquesta instal·lació esportiva, en la qual està previst realitzar la vacunació massiva quan siga possible. De moment no hi ha data establida, encara que es remena que siga durant el mes d’abril si les vacunes arriben a la Comunitat Valenciana segons la previsió.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha assenyalat que des de l’Ajuntament “vam posar a la disposició de la Conselleria de Sanitat tots els nostres espais municipals per a dispensar la vacuna a gran escala quan arribe el moment”. Finalment el Poliesportiu Municipal és el que més s’adequa a les necessitats, tant per capacitat com per facilitat d’accés.

La prioritat municipal és “donar solució a aquesta crisi sanitària i a la social i econòmica derivades”, ha incidit. Per això, per a l’alcaldessa aquesta és “una bona notícia, perquè comencem a treballar en el dispositiu per a la vacunació massiva de la població, per a garantir la seua protecció davant el virus i que el procés siga el més ràpid i eficient possible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari