La Vall d'Uixó presenta els 16.000 euros en subvencions per a associacions culturals

La Vall d'Uixó presenta els 16.000 euros en subvencions per a associacions culturals
09/06/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat hui la convocatòria de subvencions per a les entitats i associacions culturals de la ciutat. En total, la Regidoria de Cultura que dirigeix Maria Cruces, ha destinat 16.000€ per a repartir entre els projectes presentats amb un màxim de 5.000€ per entitat. L’objectiu principal d’aquestes ajudes “és donar a conéixer la cultura local, així com augmentar les activitats culturals a la nostra ciutat”, ha destacat Cruces.

Per a atorgar les ajudes es té en compte la promoció cultural, la normalització lingüística del valencià, la implantació social de les associacions i el foment de temes transversals, entre altres qüestions. Cruces ha informat que “el termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 18 de juny” i tota la informació i les bases es poden consultar en la web de l’Ajuntament.

D’altra banda, la regidora de Cultura ha anunciat que, gràcies a l’acord de col·laboració entre la Fundació Caixa Castelló i l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, el 19 de juny a les 18.00 hores en el Teatre Carmen Tur es representarà l’obra Uanna. L’entrada a l’espectacle és gratuïta i a causa de les restriccions d’aforament per la pandèmia s’ha de reservar prèviament al telèfon 610 744 569.

“L’obra de la companyia Clicolé Teatre tracta de donar una visió sobre el medi ambient i l’ús que fem sobre ell”, ha assegurat Cruces, qui a més, ha convidat a tots els xiquets i xiquetes i els seus pares “a gaudir de l’obra amb la qual es donarà fi a aquesta temporada cultural abans de l’estiu”.

Finalment, la regidora ha recordat a totes les associacions que “demanen la subvenció que els ofereix l’Ajuntament per a crear una xarxa cultural molt més potent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari