La Vall d'Uixó presenta la campanya de nadal, els bons comercials i la Fira de Nadal

La Vall d'Uixó presenta la campanya de nadal, els bons comercials i la Fira de Nadal
03/12/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la campanya comercial de Nadal, amb el lema ‘Per Nadal comprem a la Vall!’. Tania Baños, alcaldessa de la ciutat, i el regidor de Comerç, Jorge García, han explicat que aquesta edició “es basa en dos eixos principals: la recuperació de la fira de Nadal després de l’aturada per la covid-19 i els bons de comerç local”.

Així doncs, la Fira de Nadal se celebrarà el 10, 11 i 12 de desembre en la plaça de l’Asunción, i “tal com ja és tradició, la gent de la Vall eixirà als carrers a fer costat al nostre comerç després del pont de desembre”, ha indicat Baños. Aquests dies hi haurà més de 30 estands, animació infantil, actuacions de música en directe i tallers de manualitats.

Pel que respecta als bons comercials, Baños ha destacat que “mentre l’any passat es van invertir 50.000 €, enguany la xifra augmenta fins als 84.000€, perquè així es beneficie més gent”. “En aquests dos anys hem posat en circulació 134.000 € que tenen un efecte multiplicador i animen a la gent a consumir en el comerç local”, ha afirmat l’alcaldessa.

García ha detallat que “l’Ajuntament aporta 42.000 € per als bons, quasi el doble que l’any passat, i 1.400 persones es beneficiaran d’ells”. Això suposa 400 persones més que l’any passat. Els bons tindran un valor de 60 €, dels quals el client aportarà 30€ i l’Ajuntament posarà els altres 30€ per a gastar en el comerç local a través d’una targeta moneder.

Així doncs, els comerços tenen del 7 fins al 13 de desembre per a inscriure’s en la web https://empleolavallduixo.es/bonos-comercio-local-2021/. I les persones interessades a gaudir dels bons podran sol·licitar-los en la mateixa web del 7 al 13 de desembre. Després de rebre la confirmació, es podran recollir en l’oficina central de la Caixa Rural San Isidro del 21 al 31 de desembre de 08.15 hores a 12.00 hores. La seua validesa comprendrà el període del 21 de desembre al 9 de gener.

Cal recordar que “dins d’aquesta campanya s’ha repartit una planta i moqueta a tots els comerços de la Vall per a embellir la ciutat. A més, també es col·labora amb les associacions Jo Compre a la Vall, amb la campanya la Grossa de Nadal, i Endavant, amb el concurs d’aparadorisme”, ha remarcat García. Per a finalitzar, Baños ha manifestat que “aquestes iniciatives ajuden al xicotet comerç, que al seu torn contribueixen a donar vida a la ciutat als carrers i els nostres barris”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari