La Vall d'Uixó presenta l'Escoleta de Nadal 2021

La Vall d'Uixó presenta l'Escoleta de Nadal 2021
02/12/2021 -

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat hui la setena edició de l’Escoleta de Nadal. Carmen García, regidora de l’àrea, ha anunciat que “enguany se celebrarà en el CEIP Sant Vicent amb un horari de 9.00 hores a 13.30 hores del 23 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener i en la qual poden participar alumnes de 3 a 12 anys que estiguen empadronats a la Vall d’Uixó”. La matrícula té un preu de 30€.

La inscripció es pot fer en línia a través de la pàgina web municipal (www.lavallduixo.es) o en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’edifici de l’Ajuntament, presentant el formulari que s’ha distribuït en els centres educatius i totes les instal·lacions municipals: “és important indicar si hi ha necessitats educatives especials i quins són, ja que des de l’Ajuntament apostem per una escola inclusiva i hem de saber què necessitem quant a professionals especialitzats i material necessari”, ha indicat la regidora d’Educació, Carmen Garcia.

Vicente Gumbau, representant de la Coordinadora d’AMPAS ha destacat que “aquest tipus d’iniciatives són molt necessàries per a garantir la conciliació familiar”. A més, Gumbau ha explicat que “els més xicotets faran diferents activitats, com a visites a la biblioteca, manualitats nadalenques o diferents gal·les i la celebració d’una Nit de Cap d’Any infantil”.

Finalment, Carmen García ha animat a les famílies “a participar en aquesta nova edició de l’Escoleta de Nadal i ha agraït públicament la implicació de les AMPAS a l’hora de treballar per a crear una Escoleta que s’adapte a les necessitats dels pares i mares i, també dels alumnes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari