La Vall d'Uixó presenta la III edició del Festival de Guitarra Estanislao Marco

La Vall d'Uixó presenta la III edició del Festival de Guitarra Estanislao Marco
21/06/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la III edició del Festival de Guitarra Estanislao Marco. El festival, constituït per tres parts, comptarà amb un concurs internacional de guitarra per edats, una sèrie de masterclass per als alumnes i diversos concerts oberts a tots els públics. El propòsit del festival és “posar en valor un instrument que, malgrat no ser habitual en el repertori de bandes, té un gran protagonisme al nostre poble, sobretot en els nostres joves”, ha assenyalat David Lluch, regidor de Joventut.

El concurs de guitarra es divideix en tres categories per edats dels participants, la primera fins als 12 anys, la segona fins a 16 anys i la tercera fins a 21 anys, on els guanyadors oferiran un concert l’últim dia del festival. La directora del festival, Marta Cueco, ha animat a “tots els músics de la localitat i voltants a participar, no sols en el concurs, sinó en la resta de les jornades que integren aquesta edició”.

Els concerts oberts al públic tindran lloc al Palau de Vivel els dies 1, 2 i 3 de juliol a les 20.00 hores. El primer ho interpretaran els guanyadors del Festival José Tomás Petrer i el Festival Internacional de Madrid, el segon concert serà a les mans de Pyrophorus Guitar Duo i el tercer ho donarà Margarita Escarpa, com a tancament del festival.

Tant la directora del festival com el regidor de Joventut, han volgut agrair al CIAC “per col·laborar en aquesta edició i cedir les seues instal·lacions per a la realització de les activitats”. Per a finalitzar, tots dos han convidat a “tots i totes a gaudir del festival, conéixer millor el món de la guitarra i participar en activitats impartides per professionals de primer nivell”.

Els participants que vulguen apuntar-se el poden fer en la web del festival https://www.festivaldeguitarraestanislaomarco.com/. Els alumnes de la Vall d’Uixó poden fer-ho de manera gratuïta a través d’una beca, per a més informació pots consultar la pàgina web de l’Oficina d’Informació Juvenil https://www.oijlavall.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari