La Vall d'Uixó presenta la Festa de l'Aigua amb sis jornades de parc aquàtic en el Paratge de Sant Josep

La Vall d'Uixó presenta la Festa de l'Aigua amb sis jornades de parc aquàtic en el Paratge de Sant Josep
22/07/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la Festa de l’Aigua, el parc aquàtic que s’instal·larà tots els dimecres del 27 de juliol al 31 d’agost en el Paratge de Sant Josep (pista de ball). Els xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys gaudiran d’inflables aquàtics, lliscadores, tobogans, una piscina infantil, ruixadors, pistoles d’aigua i festa de l’espuma, en horari de 10.30 a 13.30 hores i amb accés totalment gratuït.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha explicat que aquestes activitats alternatives “són una solució al problema jurídic que existeix amb la Piscina d’Estiu, amb un contracte signat en 2014 que està en un procés judicial i no ens permet actuar en les instal·lacions”. Així, aquest parc aquàtic “encara que no és la solució definitiva que ens agradaria, sí que ofereix una oportunitat sobretot per a les famílies que no tenen apartament a la platja, no poden anar de vacances o no tenen facilitat per a desplaçar-se a altres municipis”.

En col·laboració amb Facsa, a més dels jocs d’aigua, els assistents també podran participar en tallers de conscienciació sobre la importància de fer un ús responsable de l’aigua. De manera divertida, els xiquets i xiquetes “podran conéixer com funciona el subministrament d’aigua i què passa quan obrim l’aixeta”. Per això, l’alcaldessa ha animat a les famílies a “sumar-se a aquestes sis jornades de Festa de l’Aigua”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari